SIGN Butler & iDIN

Handtekenen zonder moeite. Verbeterde beveiliging. Duidelijke identificatie.

Wat is iDIN?

iDIN is een onlinedienst die door de banken gezamenlijk is ontwikkeld. Met iDIN kun je makkelijk, veilig en vertrouwd online identificeren, inloggen, ondertekenen en leeftijd bevestigen. Na goedkeuring keert de gebruiker terug naar het websiteportaal en ontvangt uw bedrijf de gegevens. iDIN betekent een efficiencyslag bij online identificatie met oog voor gebruiksgemak, ROI en strengere security- en privacyeisen vanuit toezichthouders. Laat de ondertekenaar zich bijvoorbeeld online identificeren bij het accepteren van uw contract of algemene voorwaarden met iDIN.

Wat is SIGN Butler?

SIGN Butler is een toonaangevende oplossing voor digitale handtekeningen die speciaal is gebouwd om met Salesforce te werken, maar ook buiten Salesforce kan worden gebruikt. Met andere woorden: SIGN Butler is geen integratie met Salesforce, maar gebouwd bovenop Salesforce. SIGN Butler wordt gedistribueerd op de Salesforce AppExchange door CloudCrossing BV. We zijn volledig AVG-compatibel en ISO27001.2022 gecertificeerd

Work Anytime Anywhere With Responsive Design
Track Agreement Status

Waarom SIGN Butler?

Wij lopen voorop als het gaat om innovatie in digitale handtekeningprocessen. Wij bieden de modernste standaarden voor identificatie en ‘safe-signing’ voor elk ondertekenproces en meer specifiek voor processen vanuit Salesforce.com. Met SIGN Butler kan uw bedrijf het ondertekenproces overal en vanaf elk apparaat starten. En ondertekenaars kunnen ook overal en vanaf elk apparaat ondertekenen. Wij zijn de enige tool voor digitaal ondertekenen die geen gegevens buiten Salesforce opslaat, zodat u weet dat uw gegevens veilig zijn en niet worden opgeslagen in een omgeving van derden.

Hoe integreren wij

Laat uw Salesforce-beheerder iDIN toestaan als ondertekening methode en stuur vervolgens een tekenverzoek uit. Uw klant kan het document bekijken, akkoord gaan en zijn bank kiezen om zich te identificeren. De ondertekenaar wordt doorgestuurd naar de geselecteerde bank en gevraagd om in te loggen. Na het inloggen wordt de ondertekenaar teruggestuurd naar SIGN Butler en wordt het document ondertekend.

Ontdek de voordelen van iDIN & SIGN Butler

Sterke identificatie van de ondertekenaar
Snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk
De nummer 1 identificatie standaard in NL
Verhoogde zekerheid en vertrouwen daar iDIN door alle grote banken in NL ondersteund
Veiligheid en privacy voorop
GDPR Conform & ISO Gecertificeerd
Scroll to Top
PDF Bulter Logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
=
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

What is 7+4?